Despre noi

Sinaqua – izolatii

Sinaqua SRL – Breved de Inventie CERTIFICAT „Firma de Incredere”

Compania Sinaqua

companiaLa Sinaqua, experții noștri au realizat și aplicat de peste 15 ani și până în prezent sute de mii de metri pătrați de acoperiri de protecție și izolații în construcții și în diferite domenii industriale. Experiența noastră se extinde și la nivel internațional, având în mod direct sau prin contracte de colaborare lucrări reprezentative pe cinci continente și, respectiv, în toate țările UE, constând în acoperiri de protecție sau izolații.
Furnizăm acoperiri de protecție anticorozive, rezistente la diferite forme de uzură (mecanică, chimică, termică).
Suntem reprezentanți unici ai Tecnopol Espana și membru certificat al ATEPA, aplicator general de organizații profesionale din UE.

 

De ce oferta noastră este unică?

ofertaLa Sinaqua, folosim doar materiale de calitate superioară și garantăm o calitate ireproșabilă în aplicare datorită tehnologiei noastre unice și a proceselor controlate de computer.
Dăm dovadă de rapiditate în aplicarea multistrat a materialelor, în funcție de specificul lucrării: o singură echipă de operatori poate realiza peste 600 mp/zi de izolație.
Tehnologia noastră ne permite să aducem mobilitate ridicată în toate lucrările efectuate, iar compoziția care va fi aplicată va fi realizată pe loc printr-un proces controlat pe computer.
În plus, materialele pe care le folosim sunt ecologice și au impact redus asupra mediului.

Ce tehnologie folosim?

tehnologie Tehnologia utilizată de către echipa Sinaqua se datorează dl-ului Nichita Mihai, având calitatea de inventator, fiind proprietar al Brevetului de Invenție Nr. 121420/30.12.2008.
Tehnologia constă într-un set de utilaje folosite în aplicarea prin pulverizare, cu sistem de control computerizat și sistem de dozare automată.
Aplicarea prin pulverizare prezintă o serie de avantaje precum:

  • Acoperire uniformă și continuă, prin formarea straturilor peliculare suprapuse
  • Temperatură scăzută de reacție, aplicarea fiind efectuată practic „la rece” în comparație cu alte procedee
  • Rigiditate statică și caracteristici fizico-mecanice ridicate, direct proporționale cu numărul de straturi aplicabile succesiv

  Materialele pe care le folosim în lucrările noastre au proprietăți excepționale pentru acoperirile de protecție și izolații termice, hidroizolații și fonoizolații. Acestea sunt:

  • Spumă poliuretanică rigidă
  •  Membrană lichidă pure Polyurea P-2049
  • Membrană lichidă poliuretană Desmopol
    Pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de izolație și protecție, citește mai multe despre tipurile de izolații sau contactează-ne folosind informațiile de mai jos!

Izolatii cu spuma poliuretanica Izolatii cu membrana lichida Polyurea Izolatii cu membrana lichida Desmopol

Telefon: 0724.794.445 0720.545.100

Adresa: Strada Lunga nr. 131, Brasov, Romania

E-mail: office@sinaqua.ro

Formular de contact